Хидроизолация за основи

ХИДРОИЗОЛАЦИИ ВЪЛКОВ предлага висококачествени продукти за хидроизолация за основи, тераси и покриви. Тези артикули намаляват драстично времето за ремонт, защото се полагат много бързо. Разгледайте предложенията ни за полиуретанови хидроизолационни мембрани, грундове за необезмаслен или влажен бетон. А също и битумно-каучукови хидроизолационни композиции.

Разнообразие от продукти за хидроизолация на основи

При нас ще откриете еластични защитни покрития за дървени конструкции, покриви и тераси. Те осигуряват отлична антикорозионна защита и хидроизолация. Полагат се при покриви, които са изолирани с битумни керемиди или битумна хартия. Безшевната мембрана е с висока еластичност и здравина. Това е екологичен способ да осигурите на Вашия покрив съвършен бял цвят със слънце-отблъскващ ефект. След хидроизолация с Акрофлекс НЕО температурата на покрива се понижава със 70%, а оттам и сметките за климатизация. Разходът на този продукт е два пъти по-нисък от останалите, предлагани на пазара.

Грундът за влажен бетон Акролит 2K Е има изключително сцепление към неизсъхнали или недобре почистени повърхности. Съхне много бързо, което Ви осигурява намаление на времето за полагане или монтаж на следващите покрития. Това е продукт със страхотни адхезионни свойства, затова е идеален за мазен или непочистен бетон. Осигурява ненадмината хидроизолационна защита на подземни помещения, защото създава преграда пред капилярната влага.

Хидроизолация за основи – лесно и много бързо

Аквабит 2 е подходящ за почти всички строителни материали – бетон, тухла, метал, дърво, етернитови повърхности. Продуктът се продава напълно готов за употреба. Той е отличен избор на течна гума за хидроизолация на току-що построени покриви или стари такива с битумна основа. Използва се за антикорозионна защита на метални конструкции, стени, тръби, положени в земята, и основи. Много бързо се нанася дори и на повърхност със сложни релефи.

Разгледайте и предложението ни за хидроизолационна битумно-каучукова композиция – Битуменка-флекс. Това е изключително еластична композиция за изолация на основи, външни стени и покриви на сгради в строеж. Всички артикули се нанасят наистина лесно. А екипът ни е разположение за допълнителни въпроси относно характеристиките на продуктите ни за хидроизолация за основи.

хидроизолация за основи